ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Ανακαίνιση ακινήτου

Στη ZeusPlace, αναλαμβάνουμε να μετατρέψουμε το ακίνητό σας σε έναν ελκυστικό χώρο, προσθέτοντας υπεραξία και δημιουργώντας σημαντικά εισοδήματα για τον ιδιοκτήτη.

Η διαδικασία ανακαίνισης ακινήτων με τη ZeusPlace:

Καταρχάς, θα συναντηθούμε μαζί σας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, ενώ θα αξιολογήσουμε το ακίνητό σας ώστε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις ανακαίνισης.

Η ομάδα μας εξειδικευμένων αρχιτεκτόνων και μηχανικών θα εκπονήσει ένα προσαρμοσμένο σχέδιο ανακαίνισης, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει τη βελτιστοποίηση του χώρου, την αισθητική και τη λειτουργικότητα.

Η ZeusPlace θα αναλάβει τη διαδικασία αδειοδότησης και θα εξασφαλίσει ότι η ανακαίνιση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλους τους νόμους και τις κανονιστικές απαιτήσεις. Με την πλήρη κάλυψη των νομικών ζητημάτων, μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι η ανακαίνισή σας θα πραγματοποιηθεί με τον πλέον έγκυρο τρόπο.

Οι έμπειροι τεχνίτες και οι επαγγελματίες της ομάδας μας θα αναλάβουν την υλοποίηση του σχεδίου, ενώ οι έμπειροι επιβλέποντές μας θα εξασφαλίσουν ότι η ανακαίνιση πραγματοποιείται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, θα πραγματοποιήσουμε μια τελική επιθεώρηση μαζί σας, ώστε να βεβαιωθούμε ότι το αποτέλεσμα είναι επιτυχημένο και ικανοποιητικό για τις απαιτήσεις σας, και επομένως έτοιμο για να σας παράγει εισόδημα.

Μετά την ανακαίνιση, τι;

Η ZeusPlace αναλαμβάνει τη διαχείριση του ακινήτου σας μετά την ανακαίνιση, προσφέροντας, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες όπως:

  • η προώθηση του ακινήτου σας στις πλατφόρμες Airbnb και άλλων ιστοσελίδων κρατήσεων
  • η εξυπηρέτηση των επισκεπτών
  • η τακτική συντήρηση και ο καθαρισμός του χώρου

Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζουμε ότι το ακίνητό σας θα παράγει σταθερά έσοδα, με ελάχιστη προσπάθεια από την πλευρά σας.

Είτε είστε ιδιοκτήτης ενός ακινήτου που επιθυμείτε να εκμεταλλευτείτε στην αγορά βραχυχρόνιας ενοικίασης, είτε επιδιώκετε να ανακαινίσετε το χώρο σας για προσωπική χρήση, η ZeusPlace είναι εδώ για να σας υποστηρίξει επιτυχώς.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ανακαλύψτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας και να αξιοποιήσετε το ακίνητό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Προσφορά ανακαίνισης

Ενδιαφέρεστε για την ανακαίνιση του ακινήτου σας;
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία!

elGreek