ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Νέες κατασκευές - Αδειδότηση ΕΣΠΑ

Στη ZeusPlace, αναλαμβάνουμε να σας παραδώσουμε ένα ακίνητο με υπεραξία, δημιουργώντας σημαντικά εισοδήματα για τον ιδιοκτήτη και για προγράμματα ΕΣΠΑ.

Η διαδικασία κατασκευής ακινήτων με τη ZeusPlace:

Καταρχάς, θα συναντηθούμε μαζί σας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, ενώ θα αξιολογήσουμε το ακίνητό σας ώστε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις σχεδιασμού νέας κατασκευής κτιρίου ή/και πισίνας – περιβάλλοντος χώρου .

Η ομάδα μας εξειδικευμένων αρχιτεκτόνων και μηχανικών θα εκπονήσει ένα προσαρμοσμένο σχέδιο κατασκευής, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει τη βελτιστοποίηση του χώρου, την αισθητική και τη λειτουργικότητα.

Η ZeusPlace θα αναλάβει τη διαδικασία αδειοδότησης και θα εξασφαλίσει ότι η κατασκευή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλους τους νόμους και τις κανονιστικές απαιτήσεις. Με την πλήρη κάλυψη των νομικών ζητημάτων, μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι η κατασκευή θα πραγματοποιηθεί με τον πλέον έγκυρο τρόπο.

Οι έμπειροι τεχνίτες και οι επαγγελματίες της ομάδας μας θα αναλάβουν την υλοποίηση του σχεδίου, ενώ οι έμπειροι επιβλέποντές μας θα εξασφαλίσουν ότι η κατασκευή πραγματοποιείται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής, θα πραγματοποιήσουμε μια τελική επιθεώρηση μαζί σας, ώστε να βεβαιωθούμε ότι το αποτέλεσμα είναι επιτυχημένο και ικανοποιητικό για τις απαιτήσεις σας, και επομένως έτοιμο για να σας παράγει εισόδημα.

Μετά την κατασκευή, τι;

Η ZeusPlace αναλαμβάνει τη διαχείριση του ακινήτου σας μετά την κατασκευή, προσφέροντας, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες όπως:

  • η προώθηση του ακινήτου σας στις πλατφόρμες Airbnb και άλλων ιστοσελίδων κρατήσεων
  • η εξυπηρέτηση των επισκεπτών
  • η τακτική συντήρηση και ο καθαρισμός του χώρου

Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζουμε ότι το ακίνητό σας θα παράγει σταθερά έσοδα, με ελάχιστη προσπάθεια από την πλευρά σας.

Είτε είστε ιδιοκτήτης ενός ακινήτου που επιθυμείτε να εκμεταλλευτείτε στην αγορά βραχυχρόνιας ενοικίασης, είτε επιδιώκετε να κατασκευάσετε μία νέα κατοικία, η ZeusPlace είναι εδώ για να σας υποστηρίξει επιτυχώς.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ανακαλύψτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας και να αξιοποιήσετε το ακίνητό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Προσφορά κατασκευής κατοικίας μέσω ΕΣΠΑ

Ενδιαφέρεστε για νέα κατασκευή ακινήτου μέσω ΕΣΠΑ;
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία!

elGreek